Select Page

Spoštovani starši in učenci!

Zaposleni, ki svoje delo opravljajo v prostorih šole, so pred začetkom dela (torej tudi v tednu od 9. 2. 2021 dalje) upoštevajoč Odredbo o izvajanju posebnega presejalnega programa za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-Cov-2 za osebe, ki opravljajo dejavnost vzgoje in izobraževanja (Uradni list RS, št. 11/21), dolžni opraviti testiranje s hitrim antigenskim testom (HAG).

Na podlagi rezultatov današnjega testiranja zaposlenih sporočamo, da je zaposlena oseba, ki je bila 48 ur od pojava simptomov v stiku z učenci 1. triade, na današnjem testiranju pozitivna.

V skladu z navodili epidemiološke službe se pouk za vse učence 1. triade, torej od 1. do 3. razreda, v času od 9. do 12. 2. 2021 zaradi karantene IZVAJA NA DALJAVO.

Učenci 2. in 3. razreda so v karanteni od četrtka, 4. 2. 2021, do sobote, 13. 2. 2021. Učenci 1. razreda so v karanteni od petka, 5. 2. 2021, do nedelje, 14. 2. 2021.

Naprošamo vas, da za svojega otroka vnesete na e-upravo podatke za pridobitev Potrdila o karanteni in nam ga posredujete na šolski e-naslov:

o-mkvpolana.ms@guest.arnes.si

(v kolikor potrebujete pomoč, pokličite v tajništvo šole na tel. št.: 02 573 5840).

Naprošamo vas tudi, da spremljate zdravstveno stanje vašega otroka in v primeru pojava simptomov, značilnih za Covid-19, kontaktirate izbranega zdravnika – pediatra ter nas o tem obvestite.

Pouk se za učence 1. triade izvaja na daljavo na ustaljen način, kot se je pred odprtjem šole.

V času od 15. do 19. februarja 2021 imajo učenci zimske počitnice.

 

Obžalujemo situacijo, a na prvem mestu je varovanje zdravja in preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom.

 

Lepo vas pozdravljam,

                                                                                                                                 ravnateljica zavoda

Danijela Apatič