Select Page

Koledarsko leto se približuje h kocu in z njim tudi šolski dnevi. V skladu z letnim delovnim načrtom šole je v petek, 24. 12. 2021, pouka prost dan.

Šolo zaključujemo jutri, 23. 12. 2021, z dnevom dejavnosti – kulturnim dnem. Podaljšano bivanje, kosilo in razvozi avtobusa so po ustaljenem urniku.

Spoštovani starši in učenci!

Šolski dnevi v koledarju leta 2021 se vrtijo h koncu. Praznični čas zaznamujejo počastitev posebnega dne, državnega praznika  ‒ dne samostojnosti in enotnosti,  praznovanje božiča in novega leta. Leto, ki odhaja, je bilo spet pestro, polno izzivov in izkušenj, nepričakovanih situacij, ki so pomenile drugačen, neustaljen vsakdan, tako družinski kot šolski. Naša življenja še vedno zaznamuje skrb za zdravje zaradi korona virusa. Vsi ‒ vi učenci,  spoštovani starši in mi zaposleni v zavodu, vsak po svojih najboljših zmožnostih in močeh smo se trudili upoštevati ukrepe in navodila, se prilagajati novemu načinu dela.  Naš vložen trud, čas in delo bodo skupni šolski in življenjski uspehi.

Naj bodo prazniki za vse nas sproščujoči in pomirjujoči, pogled pa usmerjen k novim izzivom in ciljem, ki jih bomo s skupnimi močmi uresničevali v letu 2022, ki prihaja.

Čestitam vam ob državnem prazniku – dnevu samostojnosti in enotnosti, ter vam vsem želim radostne božične praznike v krogu vaših najdražjih ter vse dobro in lepo v novem letu 2022.

Ravnateljica zavoda

Danijela Apatič