Select Page

Spoštovani učenci in starši!

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije za sedem dni podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19. To pomeni, da od ponedeljka, 30. 11. 2020, ostaja v veljavi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja v enakih določilih, kot do sedaj. Posledično ostaja v veljavi tudi sklep ministrice O IZOBRAŽEVANJU NA DALJAVO ZA VSE UČENCE.
Vrtci še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.
Vključitev vsaj dela učenk in učencev v šolske klopi je verjetnejša, če se bomo vsi potrudili izboljšati epidemiološko situacijo v Sloveniji, od 7. 12. 2020 dalje. Ko bomo odločitev o izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela v šolah prejeli s strani pristojnih institucij, vas bomo o tem nemudoma obvestili.
V upanju na čimprejšnjo ugodno epidemiološko sliko v državi, ki bo pomenila prihod učencev nazaj v šolske klopi, vas lepo pozdravljam. Ostanite zdravi.

Ravnateljica zavoda
Danijela Apatič