Select Page

Spoštovani starši!

Obveščamo Vas, da bo vpis v 1. razred za šolsko leto 2022/2023 na OŠ Miška Kranjca Velika Polana potekal:

  • v četrtek, 17. 2. 2022, in
  • v petek, 18. 2. 2022.

 

Vpisovali bomo otroke rojene v letu 2016. Prosimo Vas, da se vpisa udeležita oba starša, saj potrebujemo podpise obeh staršev. S sabo prinesite veljaven osebni dokument (za Vas in za otroka). Vpis bo potekal v pisarni pedagoginje v 1. nadstropju. V šolo vstopajte na vhodu za zaposlene s strani nogometnega igrišča (za šolo).

V našo šolo se morajo vpisati vsi otroci, ki imajo stalno ali začasno prebivališče prijavljeno v našem šolskem okolišu. V primeru, da želite svojega otroka vpisati/prepisati na drugo osnovno šolo, ali želite, da se otroku odloži všolanje za eno leto, je otroka potrebno najprej vpisati pri nas (o spremembah pa ste nas dolžni obvestiti ob vpisu).

Starši boste vabila za vpis prejeli po pošti s točnim datumom in uro vpisa. Tokrat, zaradi trenutnih razmer, otrok na vpis ne vabimo.

 

Prosimo, da se ob prihodu na vpis, držite vseh predpisanih zdravstveno-higienskih ukrepov (obvezna uporaba zaščitne maske, razkuževanje ob prihodu/odhodu, medsebojna razdalja, izpolnjevanje pogoja PCT – kar je potrebno ob prihodu tudi izkazati).

 

Veselimo se srečanja z Vami in Vas lepo pozdravljamo.

 

Pedagoginja:                                                                                   Ravnateljica zavoda:

Mirjam Törnar, l. r.                                                                           Danijela Apatič, l. r.