Select Page

Spoštovani starši in učenci!

Na podlagi okrožnice MIZŠ vas obveščamo, da je Vlada Republike Slovenije zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19.

Z Odlokom o spremembah določenih odlokov, izdanih na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih (Uradni list RS, št. 190/20 z dne 17. 12. 2020), ki začne veljati 19. 12. 2020, je Vlada RS določila, da do 25. 12. 2020 velja Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Uradni list RS, št. 183/20).

To pomeni, da se v skladu s Sklepom o začasni obliki izvajanja vzgojno-izobraževalnega dela v vzgojno-izobraževalnih zavodih (Uradni list RS, št. 181/20) VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNO DELO ZA VSE UČENCE ŠE NAPREJ IZVAJA NA DALJAVO, razen v zavodih, ki so ustanovljeni za delo z otroki in mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami.

Vrtci v naslednjem tednu še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Naprošamo vas, da spremljate obvestila na šolski spletni strani glede izvedbe pouka po božično-novoletnih praznikih, o čemer vas bomo obvestili, ko prejmemo informacije s strani pristojnih institucij.

V želji in upanju, da bodo epidemiološke razmere čimprej dovoljevale vrnitev v šolske klopi, predvsem pa, da ostanemo zdravi, vas lepo pozdravljam.

 

Ravnateljica zavoda:

Danijela Apatič