šola: 02 573 58 40, vrtec: 02 573 58 49 o-mkvpolana.ms@guest.arnes.si

Digitalni post – Kako preživljati čas brez zaslonov?

Pozdravljeni,

šolsko leto se počasi bliža koncu, kar pomeni, da bodo tudi otroci in mladostniki kmalu imeli precej več prostega časa, kot ga imajo med šolskim letom. Ker pa vemo, da ogromno svojega prostega časa namenijo zaslonom v takšni ali drugačni obliki, smo pri Centru Šteker pred poletnimi počitnicami pripravili program Digitalni post za vso družino. Vsebuje smernice, kdaj in kako zmanjšati rabo zaslonov, hkrati pa ponuja predloge za zanimive, zabavne in povezovalne aktivnosti za vse generacije.

Več o programu Digitalni post za vso družino najdete na spletni povezavi: https://www.steker.si/clanki/digitalni-post-kako-prezivljati-prosti-cas-brez-zaslonov/, kjer si lahko program v pdf obliki pogledate, shranite ali natisnete.

Če tudi vi menite, da je program primeren za otroke, mladostnike in starše ter da bi jim koristil pri zmanjševanju rabe zaslonskih tehnologij, vas vabimo, da povezavo po svojih kanalih posredujete staršem, objavite na svoji spletni strani ali ga kako drugače predstavite vsem, za katere menite, da bi jim koristil.

Želim vam prijeten pričetek tedna,

— Janja Srebrnič, mag.psih,strokovna delavka Društvo IndiJanez / Center Šteker / Ob železnici 16, 2000 Mariborinfo@steker.si / www.steker.si / Tel. +386 31 850 500

Dostopnost