šola: 02 573 58 40, vrtec: 02 573 58 49 o-mkvpolana.ms@guest.arnes.si

neodvisen.si

Spoštovani,

vseslovenski družbeno odgovoren program NEODVISEN.SI, ki ozavešča o različnih pasteh zasvojenostih, je po 12 letih delovanja naredil korak dlje, in čutimo dolžnost, da vas o tem obvestimo.

Z včerajšnjim dnem (14. november) je NEODVISEN.SI aktiviral svojo televizijo NEODVISEN.TV, na kateri bomo snovalci programa avtorsko ustvarjali različne oddaje in vsebine z namenom krepitve družbene odgovornosti in širjenja preventivnih informacij na širokem področju zasvojenosti:

  1. Dr. Aleksander Zadel bo v svoji oddaji od A do Z jasno spregovoril o čustvih; o vedenjih in vedenjih, ki nas usmerjajo, o dražljajih, ki povzročajo čustva, in o prepoznavanju svojih čustev.
  1. Sanja Rozman bo v svoji oddaji PEKLENSKA GUGALNICA podrobno razkrila vzroke in posledice posameznih oblik zasvojenosti ter predvsem opozorila na tiste mejnike, ki jih slehernik za ceno ostati na varni strani mora poznati.
  1. Bojan Kodelja bo v oddaji V ŽIVO OB 20:00 z različnimi gosti izstopil iz znanih okvirjev klasične pogovorne oddaje in se spopadal z zapletenimi primeri v družbi.
  1. Ustvarjali bomo tudi izobraževalne dokumentarne oddaje v rubriki NOV SVET o številnih (skritih) pasteh sodobne družbe (odnosi v družbi in družini, (ne)nadzorovana čustva in hormoni, digitalne manipulacije, videoigre, stiske, strah in laži otrok in mladostnikov idr.).

Ogled je že mogoč na https://neodvisen.tv.

Pred vsako oddajo vas bomo obvestili in tako o novi oddaji lahko obvestite tudi starše šoloobveznih otrok po vašem utečenem načinu obveščanja.

V naslednjem koledarskem letu pa pripravljamo posebno rubriko (ZA ŠOLE), kjer bodo avtorske izobraževalne oddaje v pomoč šoli oz. šoloobveznim otrokom. Več o tem vas bomo naknadno podrobneje obvestili.

Veseli bomo tudi vaših komentarjev in predlogov, saj bomo le na podlagali teh snovalci ustvarjali aktualno tematiko z različnimi verodostojnimi strokovnjaki.

Ekipa NEODVISEN.SI vas lepo pozdravlja.

Dostopnost